Σχετικά

Η παραλία της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στο 2ο χλμ Ρόδου- Καλλιθέας. Κατεβαίνοντας τα πέτρινα σκαλάκια θα βρεθείτε μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Ο μικρός κολπίσκος με την αμμουδερή παραλία, όπου βρίσκεται το Santa Marina, θα σας μαγέψει με την θέα του. Η φυσική ομορφιά του τοπίου ολοκληρώνεται με τα μικρά βράχια που υψώνονται στη θάλασσα.

Στο Santa Marina θα βρείτε τη χαλάρωση που ψάχνετε για το καλοκαίρι. Αναπαυτικές ξαπλώστρες και μια διακόσμηση με καλοκαιρινό boho χαρακτήρα, που συνδυάζει αρμονικά την απλότητα και την πολυτέλεια. Το ξύλο και το μπαμπού σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος της παραλίας θα σας μεταφέρει κάπου… εξωτικά.

Έπειτα από μια χαλαρωτική ημέρα στην παραλία με cocktails και finger food, το εστιατόριο του Santa Marina, σας περιμένει και να σας προσφέρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με την υπογραφή των καλύτερων chefs και της ομάδας τους.

Η εκκλησία της Αγιάς Μαρίνας, που βρίσκεται στην είσοδο, είναι πάντα ανοιχτή για όσους θέλουν να την επισκεφτούν, αλλά και να διοργανώσουν εκεί γάμο ή βαφτίσια.